MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Europees kampioen opgepakt in dopingzaak

26 oktober 2017 | in Maatschappij | Reageer

Ilias Fifa atleetDe Marokkaans Spaanse atleet Ilias Fifa is woensdagochtend opgepakt voor betrokkenheid bij een dopingnetwerk dat handelt in verboden middelen. De atleet, die in 2006 in Amsterdam Europees kampioen werd op de 5.000 meter, werd opgepakt in zijn huis in Santa Coloma de Gramenet, vlakbij Barcelona.

Fifa wordt verdacht an ‘het maken van inbreuk op de openbare gezondheid door het gebruik van medicijnen die een groot gevaar vormen voor de volksgezondheid’

Bij de actie woensdag werden meerdere personen aangehouden en zijn er op verschillende plekken invallen gedaan. De politie is sinds juni bezig geweest met het onderzoek. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie