MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari mag gevangenis uit, maar wel mét enkelband om

04 november 2017 | in Maatschappij | Reageer

Badr HariBadr Hari heeft de gevangenis in de afgelopen dagen mogen verlaten. Echter, tot hij helemaal vrij is draagt hij een enkelband. Dat meld het AD.

Badr Hari moest 221 dagen in de gevangenis doorbrengen. Maar net zoals bij vele gedetineerden die aan het einde komen van hun straf, kreeg de Marokkaans Nederlandse kickbokser toestemming om de gevangenis eerder te verlaten.

Badr Hari moet naast het dragen van een enkelband zich ook regelmatig melden, dit tot vrijdag 10 november, officieel de laatste dag van zijn gevangenschap. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie