MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wydad Casablanca na 25 jaar weer winnaar van Afrikaanse Champions League

05 november 2017 | in Sport | Reageer

Wydad Casablanca wint CAF Champions LeagueWydad Casablanca heeft zich gekroond tot winnaar van de Afrikaanse Champions League. In een kolkend Stade Mohammed V werd de Afrikaanse grootmacht Al-Ahly uit Egypte in de return met 1-0 verslagen, nadat de wedstrijd in Egypte in 1-1 was geëindigd.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 69e minuut door Walid Kerty gemaakt. Onmiddelijk na de ‘thuis’ finale, verzamelden zich honderden fans om de overwinning te vieren. Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse ploeg gefeliciteerd met hun overwinning.

Wydad Casablanca won 25 jaar geleden voor het laatst een CAF Champions League.

Plaats je reactie