MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko – Ivoorkust: zaterdag om 18:30 uur

07 november 2017 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploeg elftalDe laatste negen tickets voor het WK worden komende week verdeeld. Dat gebeurt onder andere tijdens de laatste speelronde in Afrika. Een van de landen die in actie moeten komen is Marokko.

Gaan de Marokkaanse Nederlanders Karim El Ahmadi, Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat volgend jaar naar het WK? In groep C van de WK kwalificatie in Afrika moet Marokko het in de laatste wedstrijd opnemen in en tegen Ivoorkust. Terwijl Marokko genoeg heeft aan een gelijkspel, moet Ivoorkust winnen om zich te kwalificeren.

De beslissende match wordt zatredag 11 november om 18:30 uur gespeeld in Stade Félix Houphouët-Boigny in Abidjan.

De stand in groep C
Land Duels en punten Doelsaldo
Marokko 5-9 (9-0)
Ivoorkust 5-8 (7-3)
Gabon 5-5 (2-7)
Mali 5-3 (1-9)

Plaats je reactie