MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech: een van de mooiste weken uit mijn leven

15 november 2017 | in Sport | Reageer

ziyechHakim Ziyech plaatste zich afgelopen weekend met Marokko voor het WK in Rusland. Terug bij zijn club Ajax verkeert hij nog altijd op een roze wolk.

In een interview met de NOS geeft hij aan dat hij geen moment spijt heeft van zijn keuze voor Marokko boven het Nederlands elftal. “Ik hoef achteraf niet te bepalen of dit de goede keuze was. Dat wist ik van tevoren al”, aldus Ziyech dinsdag tegen de NOS. “Dat is voetbal hè, het kan soms raar lopen.”

De dertienvoudig international genoot met volle teugen van de euforie die volgde op de historische WK-plaatsing. “Dit is één van de mooiste weken die ik heb meegemaakt. Het was een en al feest met de spelers en trainers en in Marokko ging dat verder.”

Bekijk het interview op de website van de NOS.

Plaats je reactie