MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

DJ Youss-f: clubeigenaren kunnen meer doen aan diversiteit

18 november 2017 | in Muziek | Reageer

DJ Youss-fDj’s van Marokkaanse origine vind je voornamelijk in de Randstad. Langzaamaan verandert dat toch wel, vindt DJ Youss-f. Ieder weekend staat hij in dezelfde clubs in de Randstad, terwijl hij ook wel eens in een kroeg in Groningen zou willen draaien.

Volgens hem kunnen clubeigenaren veel meer doen aan diversiteit in het uitgaansleven. “Ik denk toch dat clubeigenaren bang zijn dat een Marokkaans-Nederlandse dj, alleen Marokkaans publiek aantrekt.”

En hij draait heus niet alleen Marokkaanse muziek, vertelt hij op de website van de NOS. “Clubeigenaren denken dat. Terwijl ik mij juist aanpas aan het evenement. Ik draai in principe alles, ook Nederlandse hiphop.” Zo hoopt hij het clubleven diverser te maken. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie