MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Rico en Badr volgend jaar tegen elkaar’

06 december 2017 | in Sport | Reageer

badr-hari-1-e1465288250629Het lijkt zo goed als officieel dat Bard Hari het volgend jaar opneemt tegen Rico Verhoeven. Dat stelt Verhoevens manager Karim Erja na uitspraken van Hari’s trainer Mike Passenier in de podcast Vechtersbazen.

,,Je moet aan volgend jaar denken,” zegt Erja.

Passenier zegt in de podcast dat Hari weer aan het trainen is en dat er een gevecht met Verhoeven aankomt.

De vlog is hier te beluisteren:

Plaats je reactie