MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Drugsverdachte Saïd C. vecht tegen uitlevering aan Marokko

09 december 2017 | in Maatschappij | Reageer

saidchaou-e1498899340647De van drugshandel verdachte Saïd C. vecht nog altijd tegen het uitleveringsverzoek van Marokko. De Marokkaanse Nederlander woonde vrijdag de regiezitting op de rechtbank in Breda bij.

De inhoudelijke zitting staat gepland voor 29 januari en zal eveneens een besloten karakter hebben. Volgens een woordvoerder van de Bredase rechtbank is de beslissing de zittingen achter gesloten deuren te houden, genomen op verzoek van de verdachte. Zijn advocaat mr. Inez Weski wilde niet reageren.

C. heeft van 2007 tot 2010 in het Marokkaanse parlement gezeten voor de partij FEM die opkomt voor de Berber-bevolking van het noordelijke Rifgebergte. Onlangs pleitte hij op een conferentie van Rifactivisten in Rotterdam voor een onafhankelijke Rif. (Bron/ lees verder: BN/ De Stem)

Plaats je reactie