MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wie is Saïd C. nou echt?

17 december 2017 | in Justitie | Reageer

saidchaou-e1498899340647Is Saïd C. (51) uit Roosendaal een ordinaire, op geld beluste drugscrimineel? Of is hij een gedreven politieke activist en rijke zakenman die zijn kapitaal inzet in de strijd voor een onafhankelijke Rif, zijn achtergestelde geboorteregio in Marokko?

Ruim twee jaar na een grootscheepse politieactie lijkt er langzaam antwoord te komen op de eerste vraag. Deze week heeft de rechtbank in Breda drie dagen uitgetrokken voor regiezittingen in de megastrafzaak rond C. en veertien medeverdachten, onder wie familieleden. Volgende jaar volgt de inhoudelijke behandeling

Lees het gehele artikel verder op de website van BN/ DeStem.

Plaats je reactie