MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kickboksorganisatie Enfusion eist miljoen euro van Badr Hari

19 december 2017 | in Sport | Reageer

badr hariKickboksorganisatie Enfusion eist van Badr Hari een schadevergoeding van een miljoen euro wegens contractbreuk.

Glory maakte zaterdag de terugkeer van Badr Hari in de ring bekend. Hari en de organisatie hebben een contract afgesloten voor meerdere gevechten. Probleem is dat Enfusion beweert ook met Hari een contract te hebben afgesloten voor een gevecht in Antwerpen. Hari zou deze plotseling hebben afgezegd.

Badrs manager en advocaat Jacques de Wit ontkende dat niet, maar zei erbij dat Enfusion niet op tijd het eerste voorschotbedrag had betaald en dat daarmee het contract was vervallen. De Marokkaanse kampioen moest voor Enfusion in mei tegen Luis Tavares uit Rotterdam vechten. In plaats daarvan gaat hij in maart in gevecht tegen Hesdy Gerges.

Plaats je reactie