MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Abdelhak is nooit alleen’

20 december 2017 | in Maatschappij | Reageer

Abdelhak NouriOp 8 juli beleefde Ajax de zwartste dag in de clubgeschiedenis. In het Oostenrijkse Zillertal zakte Abdelhak Nouri ineen. Het drama zorgde overal ter wereld voor een schok, schrijft Voetbal international.

De familie van het bijzondere talent spreekt vlak voor Kerst openhartig over de tragedie in het kerstnumemr van de VI.

De wind jaagt door Geuzenveld. Het is guur op deze vrijdagmiddag, als het al langzaam begint te schemeren. Midden in de buitenwijk van Amsterdam ligt een voetbalpleintje er troosteloos bij. Er is geen kind of bal te ontdekken

Lees het gehele artikel verder op de website van VI.

Plaats je reactie