MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ajax wil zich versterken met Zakaria Labyad’

14 januari 2018 | in Sport | Reageer

Zakaria LabyadZakaria Labyad staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. Trainer Erik ten Hag werkte met hem samen bij FC Utrecht.

Door zijn indrukwekkende optreden bij FC Utrecht, staat Labyad echter ook in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs, aldus Voetbal international. Ajax zet zich naar verluidt in om de Marokkaans International deze maand nog over te nemen van Utrecht.

Labyad kwam voor zijn komst naar FC Utrecht uit voor Fulham, Sporting Lissabon, Vitesse en PSV. Bij Utrecht loopt zijn huidige contract in de zomer van 2020 af.

Plaats je reactie