MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse prinses investeert in landbouw

19 januari 2018 | in Economie | Reageer

Marokkaanse export citrusDe Marokkaanse prinses Lalla Asmae heeft een enorme investering gedaan in de landbouwsector door 50% van het kapitaal van Atlas Citrus te kopen.

Het is niet die eerste keer dat Lalla Asmae zich bezighoudt met landbouw. In 2016 richtte zij landbouwbedrijf Terfert op.

Het nieuwe bedrijf waarin ze investeert exporteert jaarlijks 16.000 ton sinaasappelen naar Rusland, de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast produceert het bedrijf 10.000 ton mandarijnen en andere citrusvruchten. (Bron/lees verder: Bladna)

Plaats je reactie