MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Acteur Bilal Wahib (19) timmert hard aan de weg als acteur

18 februari 2018 | in Carriere | Reageer

Bilal WahibNa zijn doorbraak in Fissa ging het snel voor Bilal Wahib. De 19-jarige Marokkaans-Nederlandse acteur zit inmiddels op de toneelschool en speelt de hoofdrol in Broeders. Al droomt hij ondertussen van een nieuwe carrière.

Diep vanbinnen wist Bilal dat hij het kon: een zware, serieuze rol spelen, schrijft de website 7 Days. ‘Maar door mijn komaf word je toch vaak gevraagd als Marokkaan die een snoepzakje steelt’, vertelt Bilal. ‘Ik moest en zou deze auditie murderen. Dat is gelukt.’

In Broeders speelt Bilal de rol van Yasin, een student die voor vrijwilligerswerk afreist naar een vluchtelingenkamp in Jordanië. Daar belandt hij tegen wil en dank in de oorlogshel in Syrië

Lees het gehele interessante artikel verder op de website van 7 Days.

Plaats je reactie