MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ontroerende beelden van arts die gratis zieke kinderen opereert

13 maart 2018 | in Maatschappij | Reageer

Abdelali BentohamiAbdelali Bentohami maakte op vijfjarige leeftijd een heftige situatie mee in Marokko, waardoor hij gelijk besloot wat hij later wilde worden: dokter. ”Ik zag massa’s mensen aan de ingang van het ziekenhuis liggen. Ik vroeg mijn vader wat er aan de hand was, want ik begreep het niet. Dat beeld heeft mij heel erg geraakt en gesterkt in de wil om daar later iets aan te gaan doen.”

Abdelali groeide zelf op in Nederland en inmiddels is hij eigenaar van twee privéklinieken, in Amsterdam en in Veenendaal. Hij wilde zich echter ook inzetten voor mensen uit zijn geboorteland, dus richtte hij Santé Pour Tous op

Lees meer op de website van FunX.

Plaats je reactie